Seksualterapi

Ny bog Den erotiske side – en bog om kvinders seksuelle behov

Posted on: 30, oktober 2008

Den erotiske side – en bog om kvinders seksuelle behov
Læs om 30 kvinders erotiske beretninger

Hvis kvinder kendte deres egne seksuelle behov, deres krop og deres cyklus’ betydning bedre ville det være en stor gevinst for kvinders erotiske nydelse. Ikke kun til gavn for kvinderne selv, men i høj grad også for mændene, som vil blive langt mere tilfredse med det seksuelle samvær.

Det er udgangspunktet for bogen “Den erotiske side,” hvor unge piger og kvinder opfordres til at reflektere over deres seksualitet og deres erotiske side. Kvinder ses i bogen som en gruppe bestående af personer med mangfoldighed og facetter med cyklus og potentielt moderskab til fælles.
Bogen stiller spørgsmålstegn ved det historisk og samfundsmæssigt skabte billede af kvinders sex og lyst. Enten beskrives kvinder som sexhungrende, evigt villige og konstant på rov efter mænd. Det sker i luder-versionen, som mange foretrækker, fordi vores kultur godt kan lide tanken om villige kvinder. Eller den anden version, som har madonnaen som symbol, den dydige hustru og partner, der samler benene og passer hjem, børn og passivt lægger krop til sexakten, når manden ønsker det, uden at føle noget som helst.

“Den erotiske side” ser seksualitet som en mosaik, den enkelte læser kan lægge mønsteret til og forholde sig til, snarere end der arbejdes med et rollemodels-koncept. Der findes ikke én rigtig form for seksualitet og ikke kun én erotisk dimension. Kroppen skal med, og den er unik. Så ét er, hvad man kunne ønske med hjernen, et andet er, hvad kroppen oplever.

Der er tale om en bog, som kan inspirere til nærmere refleksion og drøftelse snarere end en kogebog med opskrifter. Bogen indeholder 30 kvinders beretninger og betragtninger om den erotiske side af tilværelsen. Piger og kvinder med forskellig baggrund og forskellig alder har bidraget.
……
her anmeldt af Tidens Kvinder.
Bogen Den Erotiske Side udkom fredag den 10. oktober 2008 og jeg, Pia Struck, bidrog med en side om, hvordan jeg onanerer.

2 kommentarer til "Ny bog Den erotiske side – en bog om kvinders seksuelle behov"

Hej Pia

Ved du om bogen kan købes hos Saxo?

❤ Tina

Bogen har sin egen hjemmeside
http://www.kamelkaravane.dk/des/den_erotiske_side.htm
Den kan anbefales som årets mandelgave til voksenmandlen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Velkommen til min blog

Jeg hedder Pia Struck og er seksualterapeut og orgasmetræner.

Blog Stats

  • 21.964 hits
%d bloggers like this: