Seksualterapi

Seksuel frihed og frisind her?

Posted on: 30, oktober 2008

Værn om vores seksuelle valgfrihed!

Jeg ønsker i min praksis at arbejde for det enkeltes menneskes personlige udvikling, seksuelle trivsel, selvstændighed, rummelighed og frie valg. Jeg ønsker at arbejde for det enkelte menneskes seksuelle tolerance og mangfoldighed – med plads til begejstring og nuancer.
Jeg har lyst til, at ethvert menneske, jeg kommer i berøring med, efter noget tid vil kunne udtrykke sig således, at kunne sige til enhver; ”Du skal have lov til at gøre noget seksuelt, jeg ikke forstår og aldrig selv kunne drømme om – Det skal du have plads til og lov til – uden angst eller skam”.

Jeg synes, det er vigtigt, ikke at begrænse og betvivle menneskelivets og seksualitetens mangfoldighed. Hvert enkelt menneske skal have sit eget frie valg, uden at blive mødt med ikke-accept og nedgøring.
Jeg har lyst til inspirere mine klienter, så de har lyst til at befordre sin egen omgangskreds til være tro mod sig selv – ikke mod konventionerne. Støtte sine venner i hver deres seksuelle udfoldelse og udvikling, møde dem med nysgerrighed og anerkendelse. Støtte og opfordre hinanden til, hver i sær, at berige sit liv efter sine lyster og behov i respekt for sig selv og andre.

Der skal ikke herske nogen form for dæmonisering og sindelagskontrol af menneskelig seksualitet i min del af verden.
Jeg har et ønske om at skabe et grundlag af mangfoldighed som en styrke, således at det frie valg og det enkelte individs suveræne selvbestemmelsesret befordres, værnes om, og beskyttes.
Jeg har lyst til at vi ikke begrænser eller indsnævrer andre mennesker seksuelt, at alternative praktikker og præferencer understøttes. – Lad os hjælpe hinanden ud af skabet med hver vores seksuelle -ismer og –filier. Menneskelig og seksuel mangfoldighed er dyrebar.

Jeg har set mig vred på de ny-puritanske strømninger, seksualitetens vederstyggeliggørelse, som siver ind under måtten på det samfundsgrundlag, vi skal bygge vores fremtid på. Frisindet og den frie glade legende udfoldelse bliver kvalt. Det ses som konsekvens af problematiseringer angående kvinders ret til abort, voksnes ret til at indgå intime aftaler med hinanden, diskrimination og stigmatisering af hiv-smittede, dæmonisering af mænds seksualitet og en hetz mod ‘promiskuøse’ kvinder.
Jeg synes, jeg hører en tvangs-ensretning under overfladen – sørgelige forsøg på at tvangsensrette seksualiteten, indsnævre og begrænse andre menneskers frihed.
Vi er i 2008 – ikke i middelalderen! Det er de færreste, der, når det kommer til stykket, er til KUN hetero-mono-romantisk-ægteskabelig-missionær – hverken på fuld tid eller på deltid!!

Det gør mig så ondt at se og høre et seksuelt forkrøblet menneske tale nedsættende & ringeagtende om andre.
Jeg synes jeg ser en verden, hvor folk ser splinten i deres brors seksualitet, men ikke bjælken i deres egen.
Det er en evigt stigmatiserende cirkel, som går igen og ligger en klam hånd over folks drømme og får mennesker til at isolere sig. Den onde cirkel ses overalt! I medierne, i folketinget, i folkesindet, hos din nabo – og du udtrykte det sgu’ selv i går, dit fjols! *smiler* Forklar dine egne følelser, lad os andre få en indsigt i dit følelsesliv – i din smukke verden. Del om dine seksuelle glæder og oplevelser og herlige praktikker med os andre, men hold dine snævre begrænsninger for dig selv! Tænk, før du taler – og tænk dig endnu engang om – er det virkelig så svært at sige: ”Jeg elsker dig, for det fine menneske, du er!- Jeg ønsker at se dig blomstre og stråle!” til alle, du kender?

Jeg, Pia Struck, anerkender dig og elsker dig for det, du er og for den seksualitet, du har og kan udvikle!
Jeg ønsker dig et godt liv, i harmoni med dit indre seksuelle univers!
Jeg har lyst til give dig seksuel healing, empowerment og enrichment!

Lad os få en verden, der er værd at leve, lege, elske og have sjov, anderledes og mættende sex i.
En verden med fredelig respektfuld harmonisk sameksistens.

Hvordan standser vi møg-sprederne? Hvordan lindrer vi deres angst? Højt angstniveau = højt aggressionsniveau! Hvordan får vi deres angst vendt til nysgerrighed?

Du gøres hermed medansvarlig for at skabe det seksuelt rummelige samfund her! Vær kreativ sammen med mig!

Hjertevarme fra
Pia Struck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Velkommen til min blog

Jeg hedder Pia Struck og er seksualterapeut og orgasmetræner.

Blog Stats

  • 21.964 hits
%d bloggers like this: